Jooksjad sõelusid maanteel paremaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Jokker esindaja Meelis Rink teenis laupäeval maakonna maanteejooksu meistrivõistlustel kümne kilomeetri rajal kuldmedali.
Spordiklubi Jokker esindaja Meelis Rink teenis laupäeval maakonna maanteejooksu meistrivõistlustel kümne kilomeetri rajal kuldmedali. Foto: Marko Saarm

Laupäeval Karksi-Nuias teist aastat teoks saanud maakonna maanteejooksu meistrivõistlustel startisid mehed kümne- ning naised ja noored viiekilomeetrisele rajale. Pikal distantsil tegi parima tulemuse Meelis Rink, lühikesel Raul Viitmaa ja parima naisena lõpetas Silja Mikk.

Veteranide klassi kuuluv Meelis Rink läbis kümnekilomeetrise võistlusmaa ajaga 36.21. Üldarvestuses teisena, Ringist 38 sekundit hiljem, lõpetas meeste klassi võitja Siim Kambek ning nende järel kolmandana juunioride klassi võitja Aaron Kais, kes jäi päeva parimale jooksjale alla minuti ja 15 sekundiga.

Pikemal distantsil sai tulemuse kirja kokku 18 meest, veterani ja juuniori.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles