Rerformierakondlased valisid vallavanemakandidaadi (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulev Kannimäe
Sulev Kannimäe Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval asutati tekkiva Viljandi valla Reformierakonna piirkonnaorganisatsioon. Vast loodud ühenduse nimi on Eesti Reformierakonna Viljandi valla piirkonnaorganisatsioon ja see ühendab ligemale 440 reformierakondlast, kes elavad praeguse Tarvastu, Kolga-Jaani ja Viljandi valla territooriumil.

Viljandis peetud koosolekul valiti organisatsiooni esimeheks Sulev Kannimäe. Lisaks valiti kuueliikmelisse juhatusse Elar Kurvits, Gea Semkiv, Rasmus Sillamaa, Indrek Bremraud ja Jarl Mõtsar.

Kohaletulnud otsustasid valida Reformierakonna Viljandi vallavanema kandidaadiks Sulev Kannimäe.

«Lähtume uue valla kui terviku ja ühtse piirkonna arendamise loogikast, mis võtab arvesse inimeste igapäevaliikumisi ja taotleb valla tasakaalustatud arengut. Volikogu ja valitsuse liikmed peavad otsuseid tehes nägema vallast tervikpilti ning arvestama eelkõige oma elanike huvide ja vajadustega,» andis erakonna vallavanemakandidaat teada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles