Tulevik pidi koduste ees kaotust tunnistama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel võõrustas Viljandi Tulevik Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga viiendas voorus Tartu Tammekat ja pidi tunnistama tolle 3:1 võitu.

Juba viiendal minutil kaotusseisu jäänud võõrustajad jätkasid sisukalt ja otsisid oma rünnakutega vastuväravavõimalust. Mitme luhtaläinud katse järel suutsid nad avapoolaja viimasel minutil teenida penalti. Selle realiseeris kindlalt Kasimkhan Talasbaev.

Viigiga lõppenud avapoolaja järel jätkas Tammeka ründavat ja agressiivset mängu. Nagu tunnistas Tulevikule avapoolajal penalti teeninud Gerdo Juhkam, oli meie meeskonna teise poolaja algus kehv. «Alustasime teist poolaega uimaselt,» lausus ta.

Pärast vahepausilt tulekut lõi Tammeka lühikese ajaga kaks väravat: esimese 56. minutil ja teise kolm minutit hiljem. Võõrustajad üritasid küll vahet kahandada ja pusisid visalt lõpuvileni, ent selle tulemusega kohtumine ka lõppes. 

Juba eeloleval teisipäeval on samad meeskonnad taas Viljandi kunstmuruväljakul vastamisi kell 18 algavas Eesti karikavõistluste veerandfinaalkohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles