Rainer Peipsi värav kandideerib märtsikuu tabamuseks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Peipsi hooaja avamängus Sillamäe Kalevile löödud värav kandideerib liiga märtsi ilusama tabamuse nimetusele.
Rainer Peipsi hooaja avamängus Sillamäe Kalevile löödud värav kandideerib liiga märtsi ilusama tabamuse nimetusele. Foto: Elmo Riig

Jalgpalli Premium-liiga hooaja avakuul löödi palju kauneid väravaid. Kuue tabamuse seast saab postimees.ee leheküljel valida kuu ilusaimat väravat.

Paistab silma, et kõik kandideerivad tabamused on löödud väljastpoolt karistusala. Narva Transi mehed Denis Poliakov ja Viktor Plotnikov näitasid avakuul oma oskusi karistuslöökidest. Lisaks piirilinna meeskonna mängijatele kandideerivad ilusaima tabamuse autoriks Viljandi Tuleviku ründaja Rainer Peips, Michael Lilander (Paide Linnameeskond), Josip Krznaric (FC Levadia) ja Pavel Dõmov (FCI Tallinn).

Premium-liiga kuu ilusaima värava poolt saab hääletada postimees.ee leheküljel.

Hooaja vältel valitakse igal kuul välja ilusaim värav ja nende hulgast selgub aasta lõpul hooaja ilusaim värav. Lisaks iga kuu parimale väravale kandideerivad aasta väravale kaks paremat teise koha omanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles