Käsipallimeeskond loovutas turniiritabelis positsiooni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste vaheturniiri eelviimases voorus olid võidukad tiitlikaitsja Põlva Serviti ja Viimsi/Tööriistamarket.

Põlva Serviti oli kodusaalis mullusest finaalivastasest Viljandi HC-st parem 24:18 (10:8). Henri Hiiend viskas ühtlaselt skoori teinud Serviti parimana kuus väravat. Viljandi poolel oli üleplatsimees 11 tabamust kirja saanud Kristo Voika.

Vaid üheksa mängumehega Kehrasse sõitnud Viimsi/Tööriistamarket sai üliolulise 31:30 (17:14) võidu HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi üle, mis tõstis Viimsi tabelis Viljandist mööda kolmandale kohale.

Siim Pinnonen vedas Viimsi/Tööriistamarketi rünnakut koguni tosina väravaga. Ta viskas viimasel mänguminutil ka Viimsi võiduvärava. Tarmo Ulla lisas kuus tabamust. HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi kasuks viskas Dmytro Yankovskyi kaheksa ja Mikita Yermashevich kuus väravat.

Viljandi HC peab vaheturniiri viimase kohtumise tuleval kolmapäeval võõrsil Viimsiga.

Liigatabel:

  1. Põlva Serviti (24 punkti)
  2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (20)
  3. Viimsi/Tööriistamarket (15)
  4. Viljandi HC (14)
    --------------------
  5. HC Tallas (8)
  6. Aruküla (6)
  7. SK Tapa (5)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles