Kohus kuulutab välja trepikojas tulistanud mehe otsuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene tunnistab tulistamist, aga oma sõnul polnud ta sel hetkel süüdiv. Prokurör nii ei arva ja nõuab talle pikka vangistust.
Rene tunnistab tulistamist, aga oma sõnul polnud ta sel hetkel süüdiv. Prokurör nii ei arva ja nõuab talle pikka vangistust. Foto: Elmo Riig

Viljandi kohtumajas kuulutatakse täna pärastlõunal välja mullu aprillis kortermaja trepikojas inimese tapnud Rene kohtuotsus. Prokurör nõuab mehele pikka vangistust, kaitsja arvates tuleks tulistaja õigeks mõista.

Kohtuvaidluses jäid süüdistaja ja kaitsja juhtunut tõlgendades väga erinevatele seisukohtadele. Ringkonnaprokurör Merike Tikk palus 39-aastase Rene süüdi tunnistada ja mõista talle liitkaristusena 15-aastane vangistus.

Süüdistatavat kaitsev vandeadvokaat Mati Senkel taotles oma kaitsealuse õigeksmõistmist, sest tema hinnangul ei olnud too tegusid toime pannes süüdiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles