Viljandi politseinikud noppisid liiklusvoost roolimobiilikuid

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Marko Saarm

Nutiajastu nuhtlustest rääkides peetakse ennekõike silmas helendavate ekraanide kohale kangestunud noorsugu. Korravalvureile teeb aga järjest enam tuska nutiseadmete trügimine autoroolis istuvate inimeste seltsiliseks. Viljandis oli eile reid roolimobiilikute tabamiseks.

Leola tänaval majanurga taha pargitud minibussis, millesse reporter kolmapäeva hommikul istus, ootas teda ees juba tööd alustanud Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht vanemkomissar Alar Sadam. Tolleks hetkeks oli reid kestnud vaid veerand tundi ja Sadama märkmikku siginenud esimesed read autonumbritega. Korrakaitsja kullipilgu alt käisid läbi kõik Vaksali tänava poole liikuvad sõidukid. Kui tema terav silm tabas mõnes neist  telefoni kasutava juhi või sellise, kel turvavöö oli kinnitamata jäänud, või mõlemat – ka seda tuli ette –, haaras Sadam raadiosaatja ja edastas rikkuja auto numbri Vaksali tänava ristmikul ootavale patrullile, kes tolle liiklusvoost välja noppis.

Alar Sadam
Alar Sadam Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles