Veteranjuhile otsa sõitnud mersu lõpetas tema miljon avariita kilomeetrit

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omal ajal bussijuhina töötanud Valter Noormetsa enam kui miljon avariita kilomeetrit said otsa. Et ta on eeskujulik liikleja, tõendas sündmuskohal põuetaskust välja kraamitud nõukogudeaegne tunnistus.
Omal ajal bussijuhina töötanud Valter Noormetsa enam kui miljon avariita kilomeetrit said otsa. Et ta on eeskujulik liikleja, tõendas sündmuskohal põuetaskust välja kraamitud nõukogudeaegne tunnistus. Foto: Marko Saarm

Eile kella 10.40 paiku juhtus Viljandi turuhoone kõrval liiklusõnnetus. Turu tänavat pidi Leola tänava poole veerev Mercedes-Benz kaldus paremale ja sõitis otsa tee ääres parkivatele sõidukitele. Koos õnnetuse põhjustajaga sai kahjustusi neli autot. 

Esmalt riivas Mercedes-Benz napilt halli Citroëni väikekaubikut ning seejärel sõitis otsa selle kõrval seisvale Hyundaile, mis paiskus saadud löögist poolteist meetrit edasi, vastu kõrval seisvat Opelit. Hyundais istusid õnnetuse hetkel kaks inimest. Keegi avariis vigastada ei saanud. Autodest sai enim kannatada vanemapoolne Hyundai, mille taastamine tõenäoliselt rahaliselt mõttekaks ei osutu. 

Mercedes-Benzi juhtiva naise tähelepanu olid püüdnud kõnniteel liikuvad lasteaialapsed, kellest üks tema sõnul kõnni- ja sõidutee vahelisele haljasribale jooksis. «Jäin neid vaatama ja tähelepanu hajus,» tunnistas naine. Oma sõnutsi oli ta Turu tänavale keeranud mõnikümmend meetrit eemal asuvalt parkimisplatsilt, mistõttu ei olnud tema liikumiskiirus õnnetuse hetkel suur. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles