Naiste moerõivaste tootja avas Viljandi kesklinnas vabrikupoe

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voglia Eesti tegevdirektori Ave Treimanni sõnul müüakse esialgu ettevõtte Viljandi poes peamiselt laojääke, kuid ajapikku kasvab väljapanekus ka uudistoodangu osa.
Voglia Eesti tegevdirektori Ave Treimanni sõnul müüakse esialgu ettevõtte Viljandi poes peamiselt laojääke, kuid ajapikku kasvab väljapanekus ka uudistoodangu osa. Foto: Elmo Riig

Viimased kümme aastat Viljandi südalinnas kohapealset tähelepanu püüdmata Soome naistele moerõivaid õmmelnud osaühing Voglia Eesti avas sel nädalal tehase juures väikese kaupluse.

Ettevõtte tegevdirektori Ave Treimanni selgituse kohaselt on Voglia silti kandvad riided olnud seni müügil Soomes 22 esinduspoes ning Sokose ja Stockmanni kaubamajas.

«Samas pole kellelegi saladus, et Eesti rõivaturul pole just ülearu suur valik. Ometi tahavad ka meie naised head välja näha ning seepärast käivad nad aina enam endale riideid ostmas teistes riikides. See teadmine sisendas meile veendumuse, et aeg on lahti teha esimene pood ka siin,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles