Kas veoki ajab kraavi halb või lühike uni?

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva hommikul jäi ligemale 20-tonnise lauakoormaga Viljandist Karksi-Nuia viival maanteel sõitnud 53-aastane veoautojuht magama ja sõitis Sultsi küla lähedal kraavi. Enne masina teele tagasi tõmbamist tuli õhtul koorem maha laadida.
Esmaspäeva hommikul jäi ligemale 20-tonnise lauakoormaga Viljandist Karksi-Nuia viival maanteel sõitnud 53-aastane veoautojuht magama ja sõitis Sultsi küla lähedal kraavi. Enne masina teele tagasi tõmbamist tuli õhtul koorem maha laadida. Foto: Elmo Riig

​Kui elukutseline autojuht jääb rooli taga magama ja põhjustab õnnetuse, tasub uurida, milline on tema tervis, leiab autoettevõtete liidu direktor. Ametiühing ütleb, et tervisemured on päevakorral, ent rohkem teeb muret tööaja näpistamine puhkuse arvelt.

Esmaspäeva hommikul suigatas veoautojuht, kes sõitis ligemale 20-tonnise lauakoormaga Viljandist Karksi-Nuia poole. Massiivne sõiduk vajus Sultsi küla lähedal paremale kraavi, järelhaagis paiskus külili, ent veok ise jäi kraavipõhjas õigetpidi pidama ja roolis olev 53-aastane mees pääses vigastusteta. Autojuht oli kaine. Mida näitas sõidumeerik, ei õnnestunud Sakalal loo valmimise ajaks teada saada.

Unehäired ja muud segajad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles