Ideed valmistuvad taas turule minema

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ideeturul» saab teoks eelmise aasta parimate äriideede võistlus, kus tudengimeeskondade esindajad peavad esitama žüriile liftikõne.
«Ideeturul» saab teoks eelmise aasta parimate äriideede võistlus, kus tudengimeeskondade esindajad peavad esitama žüriile liftikõne. Foto: Marko Saarm

​Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia peab homme ja ülehomme «Ideeturgu». Tudengid kohtuvad inspireerivate ettevõtjatega ning töötavad kahe päeva jooksul välja esialgsed äriideed. Koos 110 tudengiga osaleb ettevõtmises enam kui 30 Viljandi gümnaasiumi õpilast

Oma kogemusest räägivad ka kultuuriakadeemia teatrikunsti ja kultuurikorralduse eriala vilistlased teatrist Must Kast ning muusik ja mänedžer Sandra Vabarna. Samuti saab teoks eelmise aasta parimate äriideede võistlus, kus tudengimeeskondade esindajad peavad esitama žüriile liftikõne.

«Läbi aegade on asi toiminud nii, et ülikoolid valmistavad ühelt poolt ette spetsialiste ja teisalt tulevasi teadlasi,» rääkis «Ideeturu» peakorraldaja, kultuuriakadeemia ettevõtluspraktikate koordinaator Andres Rõigas. «Kolmas suund on ettevõtjate ettevalmistamine, mis on ühiskonnas viimastel aastatel hästi palju diskussiooni tekitanud. Viljandi kultuuriakadeemia on otseselt seotud kõige uuema suuna ehk loomemajandusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles