Tulevik langes taas mängu viimasel sekundil

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selleks kevadeks on Tulevikul kunstmuruväljakul peetavad mängud läbi, juba laupäeval võõrustavad viljandlased linnastaadionil Nõmme Kalju FC-d.
Selleks kevadeks on Tulevikul kunstmuruväljakul peetavad mängud läbi, juba laupäeval võõrustavad viljandlased linnastaadionil Nõmme Kalju FC-d. Foto: Elmo Riig

​Laupäeva pärastlõunal Eesti meistrivõistluste Premium-liiga neljandas voorus Narvas kohaliku Transiga kohtunud Tulevik laskis luhta väravateta avapoolaja lõpus penalti ja jäi teisel poolajal kaotusseisu. Ta suutis küll kiiresti viigistada, aga mängu viimase üleminuti viimastel sekunditel Transi kasuks määratud penalti andis valusa 1:2 kaotuse.

Pärast avavoorus saadud võitu Sillamäe Kalevi üle oli see Tulevikule juba kolmas järjestikune kaotus, kusjuures kaks neist on tulnud viimase üleminuti väravast. Ka kolm nädalat tagasi peetud kohtumises Paide Linnameeskonnaga andis Viljandi esindus viigipunkti käest lõpuvilele eelnenud hetkedel.

Narvas peetud kohtumise avapoolaeg oli võitluslik, ent võimalustevaene. Tuleviku väljakupoolel oli paaril korral õhus omavärav. 45. minutil teenis Tanel Lang karistuslöögijärgses olukorras penalti ja seda läks lööma Kristen Kähr. Paraku jäi tema pealelöök natuke nõrgaks, andes Transi väravas seisvale Artur Kotenkole võimaluse see posti kõrvalt üle otsajoone tõrjuda. Enne poolajavilet oli Tulevikul kasutada veel nurgalöök, aga sealt tulnud palli lõi Kähr peaga latti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles