Muuseum ootab laste lugusid

Maarja Möldre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jutuvõistluse plakat
Jutuvõistluse plakat Foto: Viljandi muuseum

Viljandi muuseum ootab laste kirjutatud lugusid ja luuletusi aastaaegadest, perest, sõpradest ja unistustest. Toredamad tööd trükitakse raamatus koos möödunud sajandil laste kirjutatud lugudega muuseumi arhiivkogust.

Kirjutama on oodatud kõik Viljandimaa kolmanda kuni kuuenda klassi lapsed. Väljavalitud lugude autoreid ootavad meened ning kutse raamatuesitlusele muuseumis.

Kirjutamiseks võib valida mõne järgmistest teemadest: "Ilus kevadpäev", "Minu suvepuhkus", "Värviline sügispäev", "Talvine mälestus", "Minu pere", "Minu lemmikloom", "Mu parim sõber", "Ema/isa abistamas", "Kõige ilusam päev minu elus", "Minu suur soov" ja "Kelleks tahan saada".

Tekst peab olema lapse enda kirjutatud käsitsi klassikalisele joonelisele või valgele vihikulehele. Ühe loo pikkus on maksimaalselt kaks vihikulehekülge. Autor võib oma tööd ka illustreerida, joonistades pealkirja juurde või jutukese lõppu oma käega väikese pildi.

Kindlasti lisada jutu juurde lapse nimi, vanus, kool ja eraldi lehele kontaktandmed.

Võistlustööd palutakse tuua 17. aprilliks Viljandi muuseumi kassasse või saata aadressil Laidoneri plats 10, 71020 Viljandi (Liina Roht).

Lisateavet saab e-posti aadressil liina.roht@muuseum.viljandimaa.ee ja telefonil 433 3664.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles