Asulate elanikud jäävad apteekri puhkuse ajal rohuta

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani Laine apteegi uksel olev kiri annab teada, et proviisori puhkuse tõttu on see 28. märtsist 4. aprillini suletud ja lähim koht, kust ravimeid saab, on Võhma apteek.
Suure-Jaani Laine apteegi uksel olev kiri annab teada, et proviisori puhkuse tõttu on see 28. märtsist 4. aprillini suletud ja lähim koht, kust ravimeid saab, on Võhma apteek. Foto: Marko Saarm

​Nii mõneski Viljandimaa asula apteegis töötab vaid üks inimene ning kui ta puhkab, tuleb ravimi vajajatel minna teise apteeki või osta varu ette. 

Läinud teisipäevast tänaseni on suletud Suure-Jaani Laine apteek, mis on seal ravimite ostmiseks ainus paik. Lähim apteek asub Võhmas. 

Suure-Jaani elanik Virve Saaremets nentis, et tema suur apteegi kasutaja ei ole, aga neile, kes sagedamini apteegis käivad, on see kindlasti probleem. Võhmasse on tema sõnul tükk maad ning buss iga kell sinna ei vii. «Kui ikka haige oled ja rohtu vajad, siis vaata, kuidas sinna Võhmasse saad, sest igaühel ju autot ei ole,» lausus ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles