Viljandi jätkab koostööd grusiinidega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26. mail lehvib Viljandis Gruusia rahvuslipp. Lipp heisatakse raekoja roosiaias.
26. mail lehvib Viljandis Gruusia rahvuslipp. Lipp heisatakse raekoja roosiaias. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Läinud aasta detsembris alguse saanud suhtlus Gruusias asuva Telavi linna ja Viljandi vahel jätkub ning täna sõidavad viljandlased oma kogemusi jagama.

Detsembris Viljandi ja Telavi linnajuhtide vahel kokkulepitud koostöö jätkub konkreetsetes punktides. Avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kulli sõnul on sel korral delegatsioonis aktsiaseltsi Viljandi Veevärk arendusjuht Rein Triisa ja aktsiaseltsi Eesti Keskkonnateenused Lääne regiooni juht Jaan Viljas. «Just tänavavalgustus ja jäätmekorraldus on need alad, kus Telavi linn vajab enim nõustamist ja kogemuste vahetamist. Püüame leida lahenduse ka Telavi haigete mändide probleemile ning selleks on meil kaasas Eesti maaülikooli metsandus- ja maaehitusinstituudi metsakasvatuse osakonna peaspetsialist Kalev Adamson,» rääkis Kull.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg on edastanud Telavi linnapeale Platon Kalmakhelidzele kutse tulla Eestisse ja Viljandisse mai lõpus ja juuni alguses külla, et muu hulgas osaleda Viljandi hansapäevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles