Mustla postkontor jääb töötaja puhkuse ajaks suletuks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Riigiettevõte Eesti Post ehk Omniva andis Tarvastu vallavalitsusele teada, et 14. aprillist 1. maini on Mustlas Konsumi kauplusehoones tegutsev postkontor  suletud, sest selle ainus töötaja viibib puhkusel.

Tarvastu vallavanem Alar Karu avaldas selle teate peale kartust, et Mustla inimeste jaoks uudne lahendus võib tähendada kontori sulgemist tulevikus. Omniva jaevõrgu üksuse juhi Eve Vuksi sõnul sellist plaani praegu ettevõttel pole.

«Sarnaselt kadus vallakeskusest mõne aasta eest pangakontor ning meie hirm postkontori kaotamise pärast on õigustatud,» leidis vallavanem. Samuti oli Alar Karu kahtleval seisukohal, kas kontoritöö seiskumise ajal suudab kirjakandja selle töö asendamisega ikka hakkama saada. «Kirjakandja töötab küll kuuel päeval nädalas, kuid kas ta toob paki koju ka pärast tööaega, kui inimesed koju jõuavad? Minul on pakutud lahenduse kohta küsimusi palju,» arutles vallanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles