Rakvere teatribuss viib viljandlased Tartussse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: rakvereteater.ee

Esmaspäeval sõidab Rakvere teatribuss marsruudil Viljandi–Tartu–Viljandi ning viib Viljandi publiku Tartusse vaatama Üllar Saaremäe lavastust Thijl Ulenspiegel.

Thijl Ulenspiegel sündis koostöös Viljandi kultuuriakadeemiaga. Ugala remondi ja uue maja hõivatuse tõttu ei õnnestunud trupil paraku siin sobivat mängupaika leida ning seetõttu sõidabki teatribuss Viljandist Tartusse «Thijl Ulenspiegelit» vaatama. See on viimane võimalus ära näha 11. lennu diplomilavastus, kus koos on kogu lend.

Teatribuss väljub 3. aprillil Viljandist Tasuja parklast kell 17 ning tagasi Viljandisse väljub see Tartust Vanemuise väikse maja juurest kell 22.20 ehk ligemale 15 minutit pärast etenduse lõppu.

17-eurone bussipakett sisaldab etenduse piletit ja bussisõitu. Bussi pääseb etenduse pileti ettenäitamisel. Pileti ostmisel internetis tuleb valida ürituse nimeks «Thijl Ulenspiegel: bussiga Viljandist Tasuja parklast kell 17».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles