Ehitajad turnivad seikluspargi sarikatel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel oli Võrtsjärve-äärses Valma külas ehitajatel argirutiinis veidi pidulik hetk, kui seikluspargi uue maja sarikatelt toodi maha pärg, peremees küttis meestele sauna ja traditsioonidele vastavalt valas topka kangematki. Valma seikluspargi peamaja kasvab suve saabumise ajaks kaks korda suuremaks.

Seikluspargi peremehe Kalle Küti sõnul on Valma küla vabaajakeskuse siseruumid kasvamas kaks korda suuremaks. Kui läinud aastal paisus keskuse üldine territoorium, siis nüüd on valmimas uus ja nüüdisaaegne multifunktsionaalne peakeskus.

Peremehe sõnul on see senise keskuse peamaja kapitaalne ümberehitus ning seni kasutada olnud pind kasvab kolm korda ehk ligemale 300 ruutmeetrini. «Mõnes mõttes oli ehituse algatamine paratamatu ning kogu töö on ette võetud eeskätt eesmärgiga muuta Valma keskus klientidele atraktiivseks ka talveperioodil,» kõneles Kalle Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles