Uisutajad näitavad jäiselt graatsilisi vigureid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval pika päeva väldanud iluuisutamisvõistlusel «EVE Cup 2017» osales erinevates võistlusklassides 96 iluuisutajat Eestist ja Lätist.

Võistluse peakorraldaja ja Viljandi iluuisutajate juhendaja Eve Naanuri sõnul on teist korda peetud võistlus üldjoontes läinud kenasti. Tema sõnul on ette tulnud küll väiksemaid viperusi, kuid need kõik on olnud jooksvalt lahendatavad. «Kõik on sujunud üsna ladusalt,» tunnistas naine ajal, mil veel veerand osalejatest olid oma etteastet ootamas. Ootajate seas olid sellel ajal ka kaks viljandlannat, Hanna Kallas ja Kristina Kivistik. Mõni hetk hiljem astusid mõlemad tüdrukud jääle soojendussõidule. Võistlusel lõpetasid nad omas võistlusklassis vastavalt neljanda ja viienda kohaga.

Kokku oli Viljandi uisutajaid laupäeval kodusel mõõduvõtul osalemas kuus. Noorte 2001–2004 võistlusklassis teenisid Paula Lohk seitsmenda ja Mirtel Puna kaheksanda koha. 2007 ja 2008 klassis saavutas Marian Härm tubli kolmanda ning Rebecca Mia Soosaar tubli kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles