Trauma lõpetas viljandlanna hooaja Šveitsis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Tairo Lutter / Postimees

Teist hooaega Šveitsi klubis Sm`Aeschi võrkpalli mängiv viljandlanna Anu Ennok andis teada, et peab kaks järgmist nädalat kõndima karkude najal ning tema jaoks on hooaeg selleks korraks läbi.

Ennoki sõnul vigastas ta möödunud nädalal peetud veerandfinaalis tõsiselt hüppeliigest.

«Kurb, kui oled mitu kuud teinud tööd finaalmängu nimel ja siis mõne sekundiga unistus puruneb,» kirjutas sportlane oma Facebooki kontol.

Anu Ennoki koduklubi kohtub laupäeval Šveitsi karikavõistluste finaalis Zürichi Voleroga. Viljandlanna sõnul on veidi imelik mõelda, et seda mängu tuleb tal kõrvalt jälgida.

Sportlane tunnistab, et praegune trauma on talle viimaste aastate üks tõsisemaid ning sellest paranemine ja taastumine võtab mõne kuu.

Šveitsi meistrivõistluste põhiturniiril teiseks tulnud Sm`Aeschi naiskond alistas veerandfinaalseerias Könizi Edellinet ning läheb poolfinaalis vastamisi põhiturniiri kolmanda, Hotel Cristaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles