Tennisest sai poliitiline mäng

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järveäärsed tenniseväljakud ja nende kõrval olev abihoone on oma aja ära elanud. Linn tahab kompleksi eraomanike abiga uuele elule aidata.
Järveäärsed tenniseväljakud ja nende kõrval olev abihoone on oma aja ära elanud. Linn tahab kompleksi eraomanike abiga uuele elule aidata. Foto: Elmo Riig

Viljandi võimuliit sai neljapäevasel volikogu istungil külma duši, kui opositsioon kukutas läbi eelnõu, mis käivitanuks järve äärde uue tennisemaja ehitamise.

Linnavalitsus taotles rahvasaadikutelt luba anda Ranna puiesteel paikneva tennisekompleksi hoonestusõigus konkursi korras pooleks sajandiks erakätesse. Ühtlasi palus raad voli toetada hoonestusõiguse saajat 200 000 euroga, et too võiks tenniseplatsid ajakohaseks muuta ning ehitada amortiseerunud abihoone asemele uue.

Lisaks tennisistide olukorra parandamisele peetaks arendusega silmas kõrval asuvat kunstmuruväljakut kasutavate jalgpallurite huve, sest nood igatsevad oma mängukoha lähedusse pesu- ja riietusruume.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles