Viljandimaa tantsupaar täiendas medalirivi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti standardtantsude meistriõistlustel tegi kaasa kaks Viljandimaa seeniorklassi paari: Olev Mets ja Lii Kask (vasakul) ning Maret Lina ja Jüri Turjakas.
Eesti standardtantsude meistriõistlustel tegi kaasa kaks Viljandimaa seeniorklassi paari: Olev Mets ja Lii Kask (vasakul) ning Maret Lina ja Jüri Turjakas. Foto: Erakogu

Möödunud laupäeval olid Tallinna lähedal Jüris Eesti standardtantsude meistrivõistlused.

Aasta ühel tähtsamal võistlusel astusid üles kogu Eesti andekamad tantsijad ja selgusid parimad paarid, kes lähevad riiki esindama Euroopa ja maailmameistrivõistlustele.

Tiitlivõistlustel osales eri võistlusklassides 256 standardtantsupaari. Viljandimaad esindas vaid kaks paari, kes mõlemad end ka Seeniorid 3 vanuseklassis finaali tantsisid. Tubli seitsmenda koha sai tantsuklubi Linavästrik paar Olev Mets ja Lii Kask, keda treenib Andi Linn. Pronksmedali pälvis Kõo vallas elav, kuid Tartu klubis Sinilind treeniv paar Jüri Turjakas ja Maret Lina. Saadud medal oli paarile sel tantsuhooajal Eesti meistrivõistluste sarjas juba kolmas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles