NÄDALA NÄGU. Konservatiivid tulevad

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Suurkask
Rein Suurkask Foto: Marek Tiits

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna siinse piirkonna juht Rein Suurkask andis lõppeval nädalal oma esimese pikema intervjuu. Tõukus see teadagi asjaolust, et sotside eriti vara alustatud valimisvõitlus sügisesteks kohalikeks valimisteks paneb ajakirjanikke paratamatult otsa vaatama ka nende konkurentidele. 

Kas siinmail debüteerivad konservatiivid osutuvad tõesti sotsidele või reformikatele väärilisteks vastasteks? Seda ei oska praegu keegi öelda. Suurkase intervjuu aga, mille tegemise ajal esinemiskogemuseta mees tuntavalt ärevil oli, andis mõista: arvestama nendega peab. Tasakaalukad vastused ebamugavatele küsimustele lasid aimata, et EKRE-s on kohalikud valimised juba väga suur teema. 

Isamaa ja Res Publica Liidu ridades Viljandi valla võimutüüri hoidjatel tasuks muretseda. Parteist üha tugevamalt hoovavat lagunemise lõhna on haistnud ka EKRE. Hillitsetud moel andis Rein Suurkask oma intervjuus sellestki märku. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles