Võhmas on Viljandimaa vokaalansamblite päev

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vokaalansamblite päeval asub mullust tiitlit kaitsma Viljandimaa slaavi kultuuri ühingu ansambel Vesna Külli Salumäe juhendamisel.
Vokaalansamblite päeval asub mullust tiitlit kaitsma Viljandimaa slaavi kultuuri ühingu ansambel Vesna Külli Salumäe juhendamisel. Foto: Elmo Riig

Täna on Võhma vabaajakeskuse korraldamisel Võhma kooli aulas Viljandimaa vokaalansamblite päev «Nooruse ilu, võlu ja valu».

Ettevõtmisel on rohkem kui 20-aastane ajalugu ning nagu märkis Võhma vabaajakeskuse juhataja Evelyn Härm, korraldab seda igal aastal erinev kultuuri- või rahvamaja, et üritus ei muutuks igavaks ning ühetaoliseks. «Seekord on registreerunud 16 vokaalansamblit, sealhulgas 11 naisansamblit, kaks meesansamblit ja kolm segaansamblit,» lausus Härm.

Grand prix’d asub kaitsma Viljandimaa slaavi kultuuri ühingu ansambel Vesna Külli Salumäe juhendamisel ning uue osavõtjana on ennast kirja pannud Karksi-Nuia muusikakooli segaansambel Järgmine Kord Laulame Paremini, milles lööb kaasa Margus Põldsepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles