Uus plaan: veekeskus võib tulla hoopis panga kohale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi veekeskuse kavandamine on jõudnud uude faasi. Nüüdseks on selgunud Kaalu tänava äärse krundiga seotud riskid ja takistused ning veekeskuse asukohana on raekojas kõne all hoopis praeguse pangahoone alune maatükk.
Viljandi veekeskuse kavandamine on jõudnud uude faasi. Nüüdseks on selgunud Kaalu tänava äärse krundiga seotud riskid ja takistused ning veekeskuse asukohana on raekojas kõne all hoopis praeguse pangahoone alune maatükk. Foto: Elmo Riig

Sajandivahetuse ajal Viljandi spordihoone ehitamiseks Ühispangalt napsatud mõnikümmend ruutmeetrit maad on tekitanud olukorra, et veekeskus tuleks linnapea meelest rajada praeguse SEB pangakontori asemele.

Pangakontor kuulub Leedu kinnisvarafirmale, kelle loata ei tohi linn veekeskuse rajamist alustada, notariaalse loa asemel pakub firma 330 000 euro eest linnale aga kogu pangakontori krunti.

Kehtetu leping

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles