Kulupõlengu tekitanud sõiduk hävis

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi omanik sõitis põllule, et seal seisva traktori akut laadida. Traktori sai ta tööle, aga pool tundi hiljem süttis auto.
Audi omanik sõitis põllule, et seal seisva traktori akut laadida. Traktori sai ta tööle, aga pool tundi hiljem süttis auto. Foto: Marko Saarm

«Nüüd ei ole sellega enam midagi teha, peab metalli kokkuostu hindasid vaatama,» ütles Lahmuse küla mees, kelle auto kolmapäeva pärastlõunal tules hävis.

Lõuna päästekeskuse teate kohaselt süttis kolmapäeval kella 16.25 ajal Suure-Jaani vallas Lahmuse külas auto kuumadest osadest kulu ning sellest omakorda sõiduauto ise. Omanikul ei õnnestunud põlengut summutada ja päästjate saabudes oli sõiduk juba lausleekides. Tulekahju kustutati veerand tunniga. Auto hävis tules.

Põlenud auto omanik rääkis, et oli sõitnud põllule lõkkeplatsi kõrvale, et seal seisva traktori tühjaks läinud akut laadida ja seda käivitada. Traktori tööle saanud, jättis mees auto põllule seisma ning läks teisele poole maja tööd tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles