EKRE piirkonnajuht: valimiste prioriteet on Viljandi vald

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Rein Suurkask on lähenevate kohalike valimiste eel enesekindel. Teravalt on sihikul Viljandi vald, kuid ka linnavalitsuse hoones platsi võtmiseks ollakse valmis kõnelusi pidama. Seda muidugi juhul, kui valimistulemused seda toetavad.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Rein Suurkask on lähenevate kohalike valimiste eel enesekindel. Teravalt on sihikul Viljandi vald, kuid ka linnavalitsuse hoones platsi võtmiseks ollakse valmis kõnelusi pidama. Seda muidugi juhul, kui valimistulemused seda toetavad. Foto: Marek Tiits

Oktoobrikuistel omavalitsuste valimistel astuvad esimest korda lahingusse Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) liikmed. Millist rolli tahavad nad neil valimistel mängida, uurisime partei Järva- ja Viljandimaa piirkonna juhilt Rein Suurkaselt. 

Rein Suurkask, kui palju teil Viljandimaal liikmeid on?

Viljandi maakonnas on liikmeid üle 500, neist linnas ligi 300. Arv on selline osalt veel Rahvaliidu aegadest. Osa liikmeid ei ole me saanud üle kontrollida, sest pole nendega kontakti saanud – muutunud on telefoninumbrid ja aadressid. Parteimaksu maksjaid on meil Viljandis umbes kuuskümmend, seega viiendik on aktiivseid liikmeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles