Tehnikaülikool kutsub matemaatika sisseastumiskatsele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tehnikaülikool
Tallinna tehnikaülikool Foto: Marina Puškar.

Tehnikaülikool kutsub 1. aprillil tegema Tallinnas ja Tartus matemaatikakatset, millega saab täita sisseastujale esitatavad nõuded matemaatikas, katse tulemust arvestatakse vaid tehnikaülikooli sisseastumisel.

Tallinna katsele saab registreeruda 31. märtsil kella 11-ni. Tartu katsele 1. aprillini https://www.ttu.ee/1aprill-matemaatika-sisseastumiskatse/

1. aprillil kell 10 saab matemaatikakatset teha Tallinnas TTÜ peahoones Ehitajate tee 5 ning kell 11 TTÜ Tartu kolledžis Puiestee tänav 80a.

Katse tulemus on võrdsustatud TTÜ-sse sisseastumisel laia matemaatika riigieksamiga, arvesse läheb parim tulemus. Tehnikaülikooli sisseastumiskatse põhineb laial matemaatikal.

Sisseastumiskatse tegemine on vajalik, kui sisseastumiseks nõutud matemaatika riigieksamit pole tehtud. Samuti juhul, kui on sooritatud kitsa matemaatika riigieksam, kuid kandideerimiseks on vaja laia matemaatika eksami tulemus.

Matemaatikakatset võib teha ka siis, kui soovitakse parandada oma riigieksami tulemust.

Ülikooli astumiseks tuleb lõpetada gümnaasiumiõpingud. Sisseastumisavaldusi saab esitada 26. juunist sisseastumise infosüsteemi SAIS kaudu. Tehnikaülikooli matemaatikakatset saab teha ka 27. juunil.

Lisainfo katse kohta, registreerumine ning varasemate aastate ülesanded https://www.ttu.ee/1aprill-matemaatika-sisseastumiskatse/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles