Sotsiaalkaitseminister tuleb Viljandimaale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva
Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva tuleb reedel Viljandimaale, et tutvuda teenustega, mida pakutakse erivajadustega inimestele. Minister külastab kohalikke hoolekandeasutusi ning kohtub ka gümnaasiumi õpilastega.

Reede hommikul räägib minister Viljandi gümnaasiumi noortele pensionisüsteemi hetkeseisust ja tulevikust. Visiit jätkub Sihtasutuses Perekodu, mis pakub erinevaid hoolekande-, haridus- ja rehabilitatsiooniteenuseid lastele ja lastega peredele. Pärastlõunal külastab minister MTÜ-d Vinger, mis pakub juba 15 aastat igapäevaelu toetamise ja toetatud elamise teenust erivajadusega täiskasvanutele.

Veel külastab minister Iva MTÜ-d Töötoad, kus tutvustatakse iseseisvalt elavate või toetatud elamise teenust kasutavate vaimupuudega või psüühikahäirega täiskasvanute võimalusi töötamiseks ning iseseisvaks toimetulekuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles