Linna hotellid naudivad kultuuriplahvatuse lööklaine mõju

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala on vaid nädalaga toonud linna neljakohalise arvu läbisõitjaid ja külalisi. Kõigi nende majutamiseks pakuvad siinsed ettevõtjad suurima heameelega oma teenuseid. Majutusäri Viljandis õitseb.
Ugala on vaid nädalaga toonud linna neljakohalise arvu läbisõitjaid ja külalisi. Kõigi nende majutamiseks pakuvad siinsed ettevõtjad suurima heameelega oma teenuseid. Majutusäri Viljandis õitseb. Foto: Elmo Riig

Napi nädala jooksul, mil Ugala teatrimaja on olnud avatud, on Viljandist teatri pärast läbi käinud tuhandeid inimesi. See toob sära silmi ka siinsete hotellide ja külalistemajade juhtidele. 

Grand Hotel Viljandi vastuvõtujuht Krista Varm ütles, et Ugala naasmine oma kodumajja on toonud nende tubadesse arvukalt külalisi. «Huvi on olnud märkimisväärne. Teatrimaja avamispäeval võõrustasime väga suurt hulka Ugala külalisi ning teatriauhindade jagamine tõi maja täis 70 protsendi ringis, mis on tõeliselt hea näitaja.» 

Varm lisas, et äärmiselt populaarsed on Ugala teatripaketid. Nende müüki pärsib magusalt mõru asjaolu, et suur hulk etendustest on hooaja lõpuni välja müüdud. «Sellest hoolimata tuleb meie juurde ööbima inimesi, kel on piletid Ugalasse varasemast ajast olemas,» lausus Varm. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles