Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpall. Nädalavahetusel maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumised lõppesid järgmiselt: Paistu/Kõpu ja Suure-Jaani Noortekoondis — 81:77, Anttila ja J. J. Rattapood — 66:54, Suure-Jaani Noortekoondis ja Anttila — 82:68, J. J. Rattapood ja AP Mets — 49:73, Kärstna ja Suure-Jaani — 71:60, Viiratsi LT / Karter ja Kolga-Jaani — 85:63.

Võrkpall. Viljandi spordikooli naiskond teenis Võrus peetud Eesti U-16 vanuseklassi meistrivõistluste finaalturniiril esikoha.

Võrkpalliturniiril «Mulgi karikas» peetud viimastes põhiturniiri mängudes võitis meeskond Sanok 3:2 Veterane ning Pärsti alistas sama tulemusega Suure Venna. Naiste turniiri kaks viimast mängu lõppesid 3:0 tulemusega — Abja/Halliste oli parem Pärstist ning Saarepeedi Tarvastust.

Jäähoki. Viljandi jäähokimeeskond teenis laupäeval Lõuna-Eesti hokiliigas 6:2 võidu Tartu Jäämurdjate üle.

Lauatennis. Viljandis peetud Eesti juunioride lauatennise meistrivõistlustel oli viljandimaalastest edukaim Rivo Saaremäe, kes lõpetas individuaalturniiri neljanda kohaga. Meespaaristurniiril teenis ta koos Timo Varesega kuldmedali.
Suure-Jaani valla karikasarja neljanda etapi võitis Kert Perkmann Tõnu Mäekivi ja Mart Pae ees. Naistest oli parim Aili Kuldkepp, järgnesid Getter Eltermaa ja Valve Sengbusch.

Suusatamine. Pühapäeval Holstre-Pollis peetud Heino Bergmanni mälestusvõistlustel osales 74 suusatajat. Meeste 7,5-kilomeetrisel distantsil näitas parimat tulemust Priit Talves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles