Roosades särkides pallurid vallutasid spordihoone

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kogunes poolsada tüdrukut Viljandi spordihoonesse, et lükata enda ees jalgpalli ja tunda sellest rõõmu. Ka vanematel ei lastud niisama istuda – nendega tegelesid kaks jalgpalliliidu noormeest, kes julgustasid pea või jalaga palli põrgatama.

Oma üheksa-aastase tütrega Viljandi spordihoonesse tüdrukute jalgpallifestivalile tulnud Aili Mägi rääkis, et laps tunneb mängu vastu huvi, aga trenniminek on jäänud sobiva aja leidmise taha, sest praegu on esikohal tantsutrenn. «Kui meeldima hakkab, siis miks mitte,» ei välistanud Mägi võimalust, et tütar tulevikus ka jalgpallitrenni läheb.

Eesti jalgpalli liidu korraldatud festivalil oli kohal Viljandi Tuleviku klubi tegevjuht Rain Tölpus, kelle ütlemist mööda on Viljandis naistejalgpalliga praegu päris hästi, sest on naiskond ja tüdrukute treeningrühm. «Alati võiks muidugi rohkem olla,» lisas ta. Naistejalgpall on Tölpuse sõnul kindlasti tõusuteel, nagu ka meeste oma. «Oleme alles lapsekingades ja kindlasti on naistejalgpall vaeslapse rollis,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles