Tuleviku noormehed võitsid Valmiera turniiri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi U-15 jalgpalli noortemeeskond võitis Valmieras peetud turniiri.
Viljandi U-15 jalgpalli noortemeeskond võitis Valmieras peetud turniiri. Foto: JK Tulevik

Laupäeval ja pühapäeval osales JK Tuleviku U-15 võistkond turniiril Viljandi sõpruslinnas Valmieras ning tuli sealt koju võidukarikaga.

Turniirist võttis osa kuus võistkonda. Väljaspool arvestust mängis Vidzemes FC (2002) võistkond, kellele Viljandi poisid jäid avamängus alla 1:2. Edasi mängisid meie noored tõusvas joones, saades kirja kolm võitu ja ühe viigi, millega saavutasid esikoha.

Treener Antti Rosenberg jäi turniiriga rahule, sest enne koduse hooaja algust oli võimalik proovida mängijaid erinevatel positsioonidel.

JK Tulevik mängis Lätis koosseisus Karl Erik Jürisson, Marcus Mõttus, Rasmus Räpp, Ainar Peedo, Tõnis Kald, Kenner Saar, Johannes Rebane, Johannes Metsmaa, Jarmo Randmäe, Silver Metusala, Robin Marandi, Kevin Kaares, Mattias Siiman, Siim Pill, Rain Piirak, Tanel Priinits ja Oosip Mägi.

Kodustel meistrivõistlustel osaleb Tuleviku U-15 meeskond esiliiga turniiril ning alustab hooaega 8. aprillil kodusel kunstmuruväljakul peetavas kohtumises Pärnu JK Vaprusega. U-15 vanuseklassi turniiril teevad kaasa jalgpallurid, kelle sünniaasta on 2003 või hilisem.

Viljandi poiste tulemused

  • JK Tulevik – Vidzemes FC (2004) 4:0
  • JK Tulevik – Vidzemes FC (2003) 2:2
  • JK Tulevik – FK Limbaži 5:0
  • JK Tulevik – FK Priekuli 2:1
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles