Kümned linlased on avaldanud soovi korraldatud jäätmeveost loobuda

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väiksemate konteinerite omanikke pahandab prügiveo hinna kallinemine ühe kahe korra.
Väiksemate konteinerite omanikke pahandab prügiveo hinna kallinemine ühe kahe korra. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viljandlased said möödunud nädala alguses uute hindadega prügiveolepingud, mis tekitasid palju pahameelt just väiksemaid mahuteid kasutavates majaomanikes, kes asusid oma lepinguid muutma.

Linna hangete peaspetsialisti Kaidi Brauni sõnul oli korraldatud jäätmeveost vabastuse taotlusi linnale reedeks esitatud üle neljakümne. «Praegu on neist rahuldatud alla kümne, täpsemalt seitse. Suurem osa avaldusi on veel menetluses,» lisas ta.

Iga toiming võtab Brauni sõnul aega, aga kindlasti püütakse kõikidele taotlejatele võimalikult kiiresti vastata. Ta pidas üllatavaks, et oli laekunud vaid üks ühismahuti kasutamise taotlus. «Julgustan inimesi, kel on naabritega mõistlik ja hea läbisaamine, seda tegema, sest see on üks võimalik kulude kokkuhoiu lahendus,» lisas Braun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles