Insener lammutab esimesest tempost

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli võrkpalliosakonna kasvandik Kaupo Kivisild tuli Rakvere võrkpalliklubi vormis pühapäeval Balti liiga võitjaks.
Viljandi spordikooli võrkpalliosakonna kasvandik Kaupo Kivisild tuli Rakvere võrkpalliklubi vormis pühapäeval Balti liiga võitjaks. Foto: Ain Liiva

Läinud nädalal pakkus Eesti võrkpallihuvilistele ohtralt kõneteemat ja, mis seal salata, ka üllatustulemusi Võrus teoks saanud meeste Balti liiga nelja parema turniir, mille võitnud Rakvere võistkonna üks võitmeisikuid on Viljandimaa mees Kaupo Kivisild.

Tõsi on see, et Viljandimaa võrkpallikasvandikke jagus tänavu kõikide Balti liiga final four` turniirile jõudnud klubide koosseisudesse ning põhiturniiri viiendana end sellesse väärikasse seltskonda võidelnud Rakveret ei saanud enne nädalalõppu kuidagi võitjasoosikuks pidada.

Neljandat hooaega Rakvere meeskonnas mängiv 29-aastane temporündaja Kaupo Kivisild tunnistas, et liiga võidust ei julgenud nemad turniiri eel valjult unistada. «Võtsime mängu korraga, pikemaid unistusi ega eesmärke polnud, põhiturniiri põhjal olid soosikud mõistagi konkurendid,» rääkis ta ning lisas, et seda suurem oli võidurõõm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles