Bonzo tuleb plaadiga, aga pole enam Bonzo

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bonzo sooritab oma alter ego mõrva, mis annab kuuluvuse kuulsasse 27-ste klubisse. See tähendab, et Bonzo lõpetab 27-aastaselt – just niikaua on Albrecht sellist lavanime kasutanud –, nagu paljud head muusikud ja lauljad: Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain ja Amy Winehouse.
Bonzo sooritab oma alter ego mõrva, mis annab kuuluvuse kuulsasse 27-ste klubisse. See tähendab, et Bonzo lõpetab 27-aastaselt – just niikaua on Albrecht sellist lavanime kasutanud –, nagu paljud head muusikud ja lauljad: Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain ja Amy Winehouse. Foto: Peeter Kümmel

​Andrus Albrecht, rahva seas rohkem tuntud kui Bonzo, kogus kokku oma aastate parima loomingu, pani plaadile ja esitleb seda kontserdituuril «Ma olin Bonzo». Viljandis esineb ta homme. Kontsert pärimusmuusika aidas algab kell 17.

Kogumik võtab valikuliselt kokku laulud, mis on sündinud ajavahemikus 2003–2016. Just 2003. aastal alustas Andrus Albrecht 30-aastasena laulukirjutamiskatsetusi. See on Andrus Albrechti jaoks esimene plaat, Bonzol aga kaheksas.

Albrecht arvab, et see plaat võibki jääda viimaseks. Talle tundub, et inimesed  ei kuula enam nii väga plaate, ka ta ise mitte. Uuemates autodes ja ka sülearvutitel pole enam CD kuulamise võimalust, on vaid USB otsad. Seega on muusik otsustanud teha väikese plaadipartii, mis on saadaval vaid neil kontsertidel märtsikuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles