Suured ja väikesed staarid, isetegemise rõõmust rääkimata

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Nurk (vasakul), Anneli Arraste, Leana Liivson ja Kai Kannistu igahommikusel nõupidamisel.
Kersti Nurk (vasakul), Anneli Arraste, Leana Liivson ja Kai Kannistu igahommikusel nõupidamisel. Foto: Elmo Riig

Eksib see, kes arvab, et kultuuritöötaja elu on vaid lust ja lillepidu ning tema tööpäev algab hilisel pärastlõunal ja lõpeb lõbusa peoga.

Karksi valla kultuurikeskuse töötajate päevad algavad hommikuse nõupidamisega, millel tehakse lähema ja pikema aja plaanid. Kuigi arutlust katkestavad juhataja Kai Kannistu naerupuhangud (ausalt öeldes ei ole ma kohanud teist inimest, kes nii heledalt ja lustlikult naeraks), millele ülejäänud seltskond mõnuga assisteerib, ning ranget jutuplaani pole, sujub kõik.

Laua taga võtavad tavapäraselt istet juhataja Kai Kannistu, keda iseloomustavad lisaks heledale naerule ka punane pea ja ülekeev energia, ning kultuurispetsialist Anneli Arraste, kelle kuulus nimi ütleb vähegi asja tundvale inimesele ära, et tema põhitöö on rahvatantsukollektiivide juhendamine. Anneli Arraste mõjub koosolijatest kõige autoriteetsemalt – tema staaž kohaliku kultuuritöötajana on ka kõige pikem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles