Eesti parimaks sekretäriks oodatakse kandideerima mehi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennekõike oodatavad töötajad ametikohal paindlikumat tööaega ja võimalust töötada kodus.
Ennekõike oodatavad töötajad ametikohal paindlikumat tööaega ja võimalust töötada kodus. Foto: Madis Luik

Algas üleriigiline võistlus parima sekretäri valimiseks ning tänavu oodatakse esimest korda osalema ka julgeid mehi, kellele pannakse lisaks 10 000-eurosele auhinnafondile välja eripreemia.

Konkursi korraldaja Laur Siboldi sõnul on võistlus tänavu juba kuuendat aastat, kuid ükski mees pole seni veel julgenud osaleda. «Konkursi nimi on ehk natuke piirav, kuid tegelikult ootame osalema inimesi, kelle ametinimetus on ka juhiabi, büroojuht, administraator või assistent,» ütles Sibold ja lisas, et sobivat inimest saavad kandidaadiks esitada ka kolleegid või sõbrad.

«See pole kohvikeetja töö, vaid sekretäri ja juhiabi ametil on vastavalt viis ja kuus kvalifikatsioonitaset ning nad täidavad ettevõttes sisuliselt sidemängija rolli,» rääkis Sibold. «Tänavune konkurss tuleb aastate suurim ning finalistid läbivad nii erialatestid kui Cash&Carry hulgikeskuses toimuva kontoriolümpia.»

Võistlusel osalemiseks saab 9. aprillini soovitada kas sõpra või ennast Facebooki-lehel.

Võistlusel on kaks vooru: esimeses voorus selgitab ekspertidest koosnev žürii välja kaheksa finalisti, kes pääsevad teise vooru ning võtavad 13. aprilli mõõtu. Võistlus kulmineerub 25. aprillil konverentsil «Sekretäride päev 2017».

Aasta parimat sekretäri selgitatakse Eestis kuuendat korda. Konkurssi korraldab Baltimaade suurim kontoritarvete firma Officeday.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles