Viljandi võttis kodus uhke võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi suurim väravakütt oli kaheksa tabamust kirja saanud Ott Varik
Viljandi suurim väravakütt oli kaheksa tabamust kirja saanud Ott Varik Foto: Marko Saarm

Viljandi käsipallimeeskond teenis kolmapäeval kodusaalis võidulisa, alistades 12. väravaga HC Viimsi / Tööriistamarketi.

Tulemusega 35:23 lõppenud mängu avapoolaeg oli teisest tublisti pingelisem ja pakkus tasavägisemat mängupilti. 15:12 numbritega vaheajale läinud viljandlased kasvatasid teisel poolajal sujuvate kiirrünnakute ja resultatiivse positsiooonimänguga skoori. Sundides samas vastast tiheda kaitsetegevusega üha sagedamini eksima.

Viljandi meeskonna suurimad skooritegijad olid seekord Ott Varik ja Kristo Voika kaheksa väravaga, Sten Maasalu lisas kuus ning Mikk Varik panustas viie tabamusega.

Meistriilgas oma 12. võidu teeninud Viljandi HC tõusis nüüd turniiritabelis ühe punktiga HC Viimsi / Tööriistamarket meeskonnast ette poole ehk kolmandale positsioonile.

Meistrivõistluste kahe liidermeeskonna duell andis kolmapäeval võidulisa võõral väljakul rassinud Põlva Servitile, kes alistas 32:26 HC Kehra.

Eesti käsipallimeistrivõistlused jätkuvad põhiturniiri mängudega tuleval nädalal. Viljandi HC kohtub kolmapäeval kodusaalis HC Kehra / Horizon Pulp&Paper meeskonnaga.

Liigatabel:

  1. Põlva Serviti (22 punkti)
  2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (18)
  3. Viljandi HC (14)
  4. Viimsi/Tööriistamarket (13)
    ..........................
  5. HC Tallas (8)
  6. Aruküla (4)
  7. Tapa (3)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles