Prokurör nõuab inimese tapnud mehele pikka vangistust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
39-aastast Rened süüdistatakse inimese tapmises. Süüdistaja meelest tuleks ta 15-aastaks vangi saata, kaitsja meelest on mees aga süüdimatu.
39-aastast Rened süüdistatakse inimese tapmises. Süüdistaja meelest tuleks ta 15-aastaks vangi saata, kaitsja meelest on mees aga süüdimatu. Foto: Elmo Riig

Prokurör nõuab mullu aprillis Viljandis kortermaja trepikojas inimese tapnud Renele 15 aasta pikkust vangistus. Kaitsja meelest polnud tulistaja aga süüdiv ning ta tuleks õigeks mõista.

Kolmapäeval Viljandi kohtumajas peetud kohtuvaidluses jäid süüdistaja ja kaitsja juhtunut tõlgendades väga erinevatele seisukohtadele. Ringkonnaprokurör Merike Tikk palus 39-aastase Rene süüdi tunnistada ja mõista talle liitkaristusena 15-aastane vangistus.

Süüdistatavat kaitsev vandeadvokaat Mati Senkel taotles oma kaitsealuse õigeksmõistmist, sest tema hinnangul ei olnud too tegusid toime pannes süüdiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles