Käsipallurid üritavad täna olla külaliste vastu inimlikult ebaviisakad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC ja HC Viimsi tegid viimatises Viljandis peetud meistriliiga kohtumises viigi.
Viljandi HC ja HC Viimsi tegid viimatises Viljandis peetud meistriliiga kohtumises viigi. Foto: Elmo Riig

Viljandi HC meeskond peab täna kell 19 Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistluste 21. kohtumise. Tänast vastast HC Viimsi / Tööriistamarketit pole viljandlased meistrivõistlustel veel alistada suutnud. Seni on tulnud temalt vastu võtta kolme- ja üheväravaline kaotus ning kodus õnnestus teenida viigipunkt

«Oleme Viimsi vastu hädas olnud realiseerimisega ning osa nende mängijaid on meile liiga palju pahandust teinud,» lausus Viljandi HC peatreener Marko Koks.

Juhendaja tõdes, et meeskond on mänginud liiga ühekülgselt ning eesmärgile jõudmiseks on tarvis suurendada resultatiivsust ja laiendada viskajate ringi.

Neljandal kohal olev Viljandi HC jääb HC Viimsi / Tööriistamarketist maha ühe punktiga, kuid teist positsiooni hoidev HC Kehra / Horizon Pulp & Paper on neli vooru enne vaheturniiri juba kuue punkti kaugusel.

«Kahte esimest me enam ei püüa, aga kui nüüd Viimsile kaotame, siis peame Servitit või Kehrat näpistama, et kolmandale kohale pretendeerida,» vaagis Koks tabeliseisu. «Me ei mõtle sellele, et pole Viimsist tänavu jagu saanud. Viimastel aastatel oleme nendega võidelnud pronksi peale ning meiega mängimine motiveerib neid,» lisas ta.

Viimsi juhendaja Ain Pinnonen jäi meeskondi kõrvutades tagasihoidlikuks. Ta oli veendunud, et vastased on võrdsed, ehkki tänavu on neil olnud rohkem õnne.

«Turniir on jõudnud sellisesse faasi, kus meeskonnad vaatavad, kellega oleks play-off’is kõige parem mängida. Kui võrrelda Servitit ja Kehrat, siis nende tasemel pole suurt vahet, kuid Põlvasse on kurnavam sõita kui Kehrasse,» arutles Pinnonen.

HC Viimsi / Tööriistamarket kaotas eelmises voorus Kehrale kolme punktiga. «Tegime skoori vaid tagaliinist. Nüüd peame joonemehe ja ääred mängu sisse saama ning mitte ainult väravate viskamise poolest,» nentis treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles