Üheksandikud veedavad vaheaja gümnaasiumis

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadisel koolivaheajal peab Viljandi gümnaasium õpilasvarju nädalat. Teisipäeval oli kohal 31 huvilist. Pildil on teise aasta õpilased Mait Allas ja Airi Pahva ning nende varjud Carmen Xin Lin Wang ja Aksel Ain Agan.
Kevadisel koolivaheajal peab Viljandi gümnaasium õpilasvarju nädalat. Teisipäeval oli kohal 31 huvilist. Pildil on teise aasta õpilased Mait Allas ja Airi Pahva ning nende varjud Carmen Xin Lin Wang ja Aksel Ain Agan. Foto: Marko Saarm

Kuigi enamiku maakonna põhikoolide õpilased naudivad käesoleval nädalal vaheaega, on ligi sada üheksanda klassi õpilast otsustanud siiski päeva koolis veeta. Sedapuhku Viljandi gümnaasiumi pinkides.

Esmaspäevast neljapäevani kestab Viljandi gümnaasiumis õpilasvarju nädal, mille jooksul on kooliga tutvuma oodatud eelkõige põhikoolilõpetajad. Selline nädal on kavas kolmandat korda. Nelja päeva jooksul uudistab gümnaasiumi 107 varju.

Nädala koordinaator, teise aasta õpilane Mait Allas rääkis, et sel moel võiksid põhikoolilõpetajad hakata gümnaasiumis toimuvat paremini tunnetama. «Nad näevad reaalset elu, mõistavad, millised on erinevad suunad, ja saavad vahetut infot gümnasistidelt endilt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles