Tulevik jäi Tallinnas valusalt teerulli alla

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Tallinnas peetud kohtumisel ei suutnud Tuleviku meeskond tiitlikaitsja FCI Tallinnaga üle poole tunni võrdselt sammu pidada ja lubas tugeval vastasel endale lüüa viis väravat. Pilt on tehtud Premium-liiga teise vooru kohtumisel Paide Linnameeskonnaga.
Laupäeval Tallinnas peetud kohtumisel ei suutnud Tuleviku meeskond tiitlikaitsja FCI Tallinnaga üle poole tunni võrdselt sammu pidada ja lubas tugeval vastasel endale lüüa viis väravat. Pilt on tehtud Premium-liiga teise vooru kohtumisel Paide Linnameeskonnaga. Foto: Marko Saarm

Laupäeval Lasnamäe Punase tänava staadionil asetleidnud jalgpalli Premium-liiga kohtumises ei jätnud mullune Eesti meister FCI Tallinn (endine Infonet) külla sõitnud Viljandi Tulevikule mingit võimalust ja võttis 5:0 võidu.

Ehkki Tulevik võitis läinud hooajal ülekaalukalt esiliiga ja näib meistriliiga igati ära teeninud olevat – seda tõestasid ka esimeses kahes voorus näidatud mängud Sillamäe ja Paide vastu –, näitas laupäevane kohtumine, et Eesti jalgpalli kahe tugevama liiga mulluste võitjate kvaliteedi vahe on korrusekõrgune.

Täisprofessionaalne Tallinna meeskond pani amatööridest koosneva Tuleviku kohe avavilest tugeva surve alla ning tolle pärastlõuna ainsaks sportlikuks kordaminekuks kujunes asjaolu, et olematust pallivaldamisest hoolimata suutis ta oma värava esimese pooltunni jooksul puutumatuna hoida. Seda kõrgemalt tuli kukkumine pärast esimest libastumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles