Linnaraamatukogu annab võlglased inkassosse

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatuid on võimalik tagastada Viljandi linnaraamatukogu teeninduslettides ja panna välisukse juures asuvasse tagastuskasti, kuid pikaajalistel võlglastel palutakse kasutada esimesena nimetatud varianti. Viivist on võimalik tasuda teeninduslettides ja pangaülekandega Viljandi linnaraamatukogu arvelduskontole, mille leiab asutuse kodulehelt.
Raamatuid on võimalik tagastada Viljandi linnaraamatukogu teeninduslettides ja panna välisukse juures asuvasse tagastuskasti, kuid pikaajalistel võlglastel palutakse kasutada esimesena nimetatud varianti. Viivist on võimalik tasuda teeninduslettides ja pangaülekandega Viljandi linnaraamatukogu arvelduskontole, mille leiab asutuse kodulehelt. Foto: Elmo Riig

​Maikuust hakkavad need inimesed, kel on vähemalt pool aastat Viljandi linnaraamatukogusse raamat tagasi viimata, saama inkassofirmalt kirju. Seega on pikaajalistele võlglastele jäänud veidi üle kuu aega ajada raamatukoguga asjad korda nii, et kohtutäituri tasu ei pea maksma.

Linnaraamatukogu on inimestele eesootavast sammust mitmel pool teada andnud. Asutuse kodulehel avaldati sellekohane uudis juba jaanuari lõpus, eile ilmus sama tekst aga Viljandi linnavalitsuse ajalehes.

Sajad võlglased

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles