Viljandi langes Cocksi haardes kindlalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Maasalu oli mõlemas Riihimäki Cocksiga peetud mängus üks võistkonna suuremaid skooritegijaid.
Sten Maasalu oli mõlemas Riihimäki Cocksiga peetud mängus üks võistkonna suuremaid skooritegijaid. Foto: Elmo Riig

Reedel ja laupäeval mõlemad Soomes peetud Balti käsipalliliiga veerandfinaalseeria mängud Riihimäki Cocksile kindlalt kaotanud Viljandi HC meeskonnale on see turniir nüüd lõppenud ja ta keskendub otsustavateks võitlusteks kodustel meistrivõistlustel.

Kui reede õhtul kaotasid viljandlased Riihimäki esindusele tosina väravaga, 26:38, siis päev hiljem purustas Balti liiga tiitlikaitsja nad veelgi kindlamalt. Kordusmängu 20. minutiks juba 15:5 eduseisus olnud soomlased said suureskoorilise, 41:22 võidu ja pääsesid viiendat aastat järjest finaalturniirile.

«Jäime kohe alguses rongi alla ja tundus, et ei suutnud end piisavalt sundida,» tunnistas Viljandi HC peatreener Marko Koks laupäeval veerandfinaalseeria teist kohtumist kommenteerides. «Eilsega võrreldes panid nemad veel käigu juurdegi ning meie, vastupidi, andsime natuke järele. Klassivahe oli liiga suur ning Cocksi komplekteeritus ja kogemused olid meile liiast.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles