Kutseõppe edendamise ühing valis juhatuse esimeheks Tarmo Looduse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Loodus
Tarmo Loodus Foto: Elmo Riig

Möödunud nädalal valis Eesti kutseõppe edendamise ühing (EKEÜ) oma üldkoosolekul uue juhatuse ning seda asub esimehena juhtima Viljandi kutseõppekeskuse direktor Tarmo Loodus.

EKEÜ põhitegevus on kutsehariduse edendamine koos tööandjate, töövõtjate ning teiste organisatsioonide ja riigiasutustega. EKEÜ 108 liikme seas on kutseõppeasutuste juhte, haridusametnikke ning teiste sidusorganisatsioonide asjatundjaid, ettevõtjaid ja ettevõtlusorganisatsioonide esindajaid.

EKEÜ juhatuse esimeheks valitud Tarmo Looduse kõrval kuuluvad juhatusse Võrumaa kutsehariduskeskuse direktor Tanel Linnus, Tartu kunstikooli direktor Kadi Kreis, Tartu kutsehariduskeskuse direktor Andrus Mõttus, Tallinna majanduskooli direktor Triin Laasi, Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp, Tallinna teeninduskooli direktor Meeli Kaldma, Luua metsanduskooli direktor Haana Zuba-Reinsalu ja Tallinna tööstushariduskeskuse direktor Paul Alekand.

EKEÜ on vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev ja avalikes huvides tegutsev organisatsioon, mille eesmärgid on kõrgetasemeline kutseõpe Eestis ning toimiv koostöö liikmete ja huvirühmade vahel ühiskonnas. EKEÜ esindab ja kaitseb liikmete seaduslikke huve, osaledes haridust puudutavate seaduste väljatöötamises, ning teeb ettepanekuid haridust puudutavate küsimuste lahendamiseks. Ühing asutati 1999. aastal Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles