Tulevik langes meistrile nelja minutiga

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku liige Indrek Ilves (kaptenipaelaga) teenis Tallinnas peetud kaotusmängus FCI Tallinna vastu punase kaardi ja on sunnitud järgmise kohtumise vahele jätma.
Viljandi Tuleviku liige Indrek Ilves (kaptenipaelaga) teenis Tallinnas peetud kaotusmängus FCI Tallinna vastu punase kaardi ja on sunnitud järgmise kohtumise vahele jätma. Foto: Marko Saarm

Jalgpalli Premium-liiga kolmandas voorus sõitis Viljandi Tuleviku meeskond pealinna, et astuda vastu valitsevale meistrile FCI Tallinnale. Koju tuleb naasta kuiva 0:5 kaotusega. 

Külaliste kaitseliin pidas väljaku peremeeste survele vastu pool tundi. Seejärel lagunes nende mäng neljaks minutiks täielikult ja selle aja jooksul lubasid nad meistritel oma väravavõrku kihutada kolm palli. 

32. minutil skooris Kirill Nesterov, kaks minutit hiljem Albert Prosa ning 36. minutil saatis Pavel Dõmov palli kauni kauglöögiga Karl-Romet Nõmme selja taha. 

Poolajapausile mindi 0:3 kaotusseisus. Lohutust ei pakkunud teinegi poolaeg. 54. minutil mängis karistusalas tahtmatult käega Kasimkhan Talasbaev ning määratud penalti realiseeris kindlalt Sergei Tumasjan. 

67. minutil lisas Albert Prosa oma nimele teise tabamuse ja seisuks sai 0:5. 

75. minutil teenis oma teise kollase kaardi ja kokku punase Indrek Ilves. Ta pidi väljakult lahkuma ja jätab vahele järgmise vooru kohtumise Narvas sealse Transi vastu. 

Et samal ajal peetud mängus alistas Nõmme Kalju kodus Sillamäe Kalevi ning kell 16 alanud mängus jäi Pärnu Vaprus võõrsil alla Tallinna FC Florale, jätkab Tulevik liigatabelis kaheksandal kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles