OTSEPILT. Viljandi Tulevik läheb võõrsil vastu valitsevale meistrile

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis kohtusid Premium-liiga mängus Viljandi JK Tulevik (kollases särgis)ja Paide Linnameeskond.
Viljandis kohtusid Premium-liiga mängus Viljandi JK Tulevik (kollases särgis)ja Paide Linnameeskond. Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga kolmandas voorus kohtub Viljandi Tulevik võõrsil valitseva meistri FCI Tallinnaga. Vahendame teile Postimehe abiga otsepilti kohtumisest, mis leiab aset Lasnamäe kunstmurustaadionil. Mängu kommenteerivad Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg. Kohtumise avavile kõlab kell 13, ülekanne algab viis minutit varem.  

Tulevikul on kahest eelmisest voorust ette näidata 1:0 võit Sillamäe Kalevi üle ja napp 2:3 allajäämine Paide Linnameeskonnale. 

Tänasest kohtumisest jääb kõrvale eelmises mängus Paide vastu punase kaardi teeninud keskkaitsja Gerdo Juhkam. FCI Tallinna ridadest on puudu samuti möödunud voorus saadud punase kaardi eest karistust kandev keskkaitsja Ofosu Appiah. Vigastuse tõttu jätab mängu vahele ääreründaja Jevgeni Harin. 

Liigatabelis paiknevad Tulevik ja FCI Tallinn praegu võrdsete punktide juures kõrvuti. Mõlemal meeskonnal on kolm punkti, tiitlikaitsja on kuuendal ja Tulevik seitsmendal kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles