Maratonimeister süveneb õpikutesse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti valitsev maratonimeister Heinar Vaine veetis kolm kuud Keenias, kus tema treeningpäevikusse kogunes 1500 jooksukilomeetrit. Paraku ei õnnestunud tal oma head vormi pühapäeval Barcelona maratonil realiseerida ja leppida tuli katkestamisega.
Eesti valitsev maratonimeister Heinar Vaine veetis kolm kuud Keenias, kus tema treeningpäevikusse kogunes 1500 jooksukilomeetrit. Paraku ei õnnestunud tal oma head vormi pühapäeval Barcelona maratonil realiseerida ja leppida tuli katkestamisega. Foto: Elmo Riig

Keenias kolme kuuga 1500 jooksukilomeetrit kogunud ja tundide kaupa jõuharjutusi teinud Eesti valitsev maratonimeister Heinar Vaine tegi teel koju planeeritud vahepeatuse Hispaanias, kus lootis oma head vormi realiseerida Barcelona maratonil, aga kahjuks läks tema rekordiüritus lörri.

Kuus päeva pärast ebaõnnestunud võistlust tunnistas jaanuaris oma 24. sünnipäeva Aafrika mandril tähistanud Vaine kerget pettumust. Samas avaldas ta usku, et see tagasilöök varsti ununeb. Pealegi ei plaani ta nüüd mõnda aega jooksutreeningutele kuigi suurt rõhku panna ning suunab oma energia ja tähelepanu ülikooliõpingutele.

«Järgneva poolteise-kahe kuuga loodan ülikooli magistriõppega ühele poole saada, siis hakkan ilmselt uuesti vormi koguma,» teatas Eesti maaülikooli ehitusinseneri erialal tudeeriv Vaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles