Uisutajad küsivad euromiljonit jääspordikeskuse rajamiseks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu käivad Viljandi jääväljakul eeskätt kohalikud inimesed, kellele korraldatakse nädalalõppudel jäädiskosid koos kostümeeritud tegelastega. Tulevikuplaan on aga märgatavalt suurem, sest jääspordikeskus võiks Viljandisse tuua suure hulga turiste.
Praegu käivad Viljandi jääväljakul eeskätt kohalikud inimesed, kellele korraldatakse nädalalõppudel jäädiskosid koos kostümeeritud tegelastega. Tulevikuplaan on aga märgatavalt suurem, sest jääspordikeskus võiks Viljandisse tuua suure hulga turiste. Foto: Marko Saarm

Uisutajad küsivad Viljandimaale ettenähtud euromiljonitest üht osa endale, et rajada Männimäele selline jääspordikeskus, mida pole ka ümberkaudsetes riikides.

Kaks jäähalli, jääkeegli saal, 400-kohaline soe tribüün, kuus garderoobi, eraldi toad treeneritele ja kohtunikele, ruumid varustuse hoidmiseks, uisuvarustusega kauplev pood, võimlemis- ja jõusaal, mudaravi ja füsioteraapia  on vaid lühikirjeldus suurest kompleksist, mis peaks tekkima praeguse jäähalli ja selle naabruses asuva kunagise kutsekoolihoone ühendamise järel.

Rahvusvahelised laagrid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles